Minsann ska jag inte...

Jo, det ska jag nog det. Det här är ju sista veckan innan jag börjar jobba igen. Lite administration och lite hygieninsatser så ska jag nog ta den nya bilen och dra mig söderut för att hälsa på min Humla. Jag måste fixa så att den är försäkrad, bilen just nu står den försäkringen på bilfirman, så ska jag väl ringa min blivande chef och boka en tid på "min" bank för att resonera kring hur vi lämpligen ska göra med makens hus och huslån. Det är väl lämpligt att han ringer sin och så får de väl joba lite på sin charm. Det blir en massa joxande också av att bo ihop, inte bara romantiskt trams och renoveringsplaner. Sen ska det väl tas itu med Medmera-kort och lite sådant också.

Men som sagt. Några dagar hos en Humla tror jag att jag ska unna mig. En roadtrip helt enkelt. I bilen finns en ljuddeckare och ett ipoduttag så det kan bli riktigt trevligt redan under resan. 

Kommentarer
Postat av: Speja

Åh, en ensam road trip med det trevliga sällskapet låter ju härligt! Ha det fint!

2009-05-11 @ 09:27:14
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: anne

Klart att det blir hur mysigt som helst! Du kan sjunga och skråla som du vill!Vilka hygieniska åtgärder ska du vidta denna veckan?Sv. Fluff hade det gott i garderoben fram till kl 5 ungefär, men då hade ju vi börjat stöka omkring...

2009-05-11 @ 09:56:46
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: TT

Vi har bott ihop i sex år och ännu inte fixat så Medmerakortet är gemensamt, haha.

Ha en trevlig roadtrip!

2009-05-11 @ 10:10:12
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Bibban

Önskar dig en görgo tripp....

2009-05-11 @ 11:52:16
URL: http://wwwtantbruncom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0