Vad blir det för mat?

Så sa hon min lilla Humla till sin morbror. Han visste inte att hon var i stan så han blev lite överraskad minst sagt men tjipp, tjillevipp hade bjudit in oss på middag. Det började med att hon och jag bjöd in oss men sen inkluderade vi Lilleman med flickvän också. Flickvännen så färsk att hon bara träffat oss som hastigast och morbrorn med familj aldrig. Vi hade hyfs nog att ta med oss käk när vi nu trängde oss på. 

Humlan skulle hänga med kompis T senare på kvällen. En kul kille med frisk aptit som kom för att hämta henne. Han slank in på lite surr och en tallrik mat han med. Undrar om vi inte har ägnat oss åt falsk marknadsföring för så spontana som i afton är vi allt för sällan. Man minns ju hur det var när man skulle möta svärsläkten hoppas vi inte skrämde vettet ur henne. Trevligt var det. Så trevligt att lille brorsonen grät en skvätt när vi skulle gå.

Kommentarer
Postat av: E

Det låter ändock trevligt och man minns ju de första möterna med svärisarna :-D Tack för omtanken,resan går bra och det är lugnt och skönt utan smärre avbrott.Kram

2009-03-10 @ 20:09:15
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0