Du sökte respekt

och hittade en kaka... Jag har medvetet inte skrivit så mycket om min arbetsgivare. Nu verkar det stå helt klart att det inte kommer att bli tal om någon officiell avtackning. Att man tagit bort alla minnesgåvor som tidigare varit har vi vetat ett tag. Att inga datorer skulle få köpas av den uppsagda personalen har vi vetat ett tag. En massa annat på den linjen har vi vetat ett tag. På fredag går de första en vecka senare vi och inget hörs från Stockholm. Våra chefer på plats gör så gott de kan men de är ju lika uppsagda de. Jag vet inte jag men jag tycker det hade varit på sin plats om företagsledningen någon gång hade sagt "Tack för den här tiden", "Ni har gjort ett fantastiskt arbete och det är tråkigt att mista er" eller något i den stilen. De flesta har jobbat mer än tio år i firman. Men varje onsdag har vi fått kakor istället så man ska väl inte klaga.

Kommentarer
Postat av: marma

Jag har varit med om samma sak. Företaget flyttade och efter trettio års anställning fick man inte det där tacket som kunde ha varit lite plåster på såren. Just i det läget räcker det med ett par ord och en liten kram.

Du får kramen av mig/marma

2009-03-18 @ 19:24:59
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: anne

Mmmm....På mitt förra jobb hackade vi oss fram på hörntänderna under långa perioder. Vi fick ingen kaka. Vi fick tårta..."Precis" det man vill få av chefen...(ironiskt)

2009-03-18 @ 20:47:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Jag är säker på att ni talat om för varann att ni gjort ett bra jobb under alla dessa år.



KRAM.

2009-03-18 @ 20:48:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Tantti

Får ni kakor på onsdagar?! Lyx! Tacka ledningen för dem goda kakorna vet ja. Gör ett stort fint tack-kort där det står "Tack för de goda kakorna som vi har fått varje onsdag!" :)

2009-03-18 @ 22:29:55
URL: http://trettioarskrisen.blogspot.com/
Postat av: Misslyyckad´

älskar din header:D

2009-03-19 @ 06:06:25
URL: http://metrobloggen.se/misslyyckaad
Postat av: Britt-Marie

Fy tusan vad tråkigt sån´t är. Känner också igen det mesta tyvärr! Det är ju egentligen bara ett uns medmänsklighet man önskar få - det kostar ju inte ens något för företaget!

Bra att du tar semester i morgon!



2009-03-19 @ 16:02:13
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: Irrhönan

Fy Farao vilka skitstövlar.

2009-03-19 @ 20:48:48
URL: http://irrhonan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0