Åre onsdag

Man ser inte till skutans topp för molnen hänger så lågt. Några snöfingor har det varit i regnet. På det hel taget ganska kallt och ruggigt. Å andra sidan var det uppehåll när vi var vid Tännforsen och kommunikationsövningarna var roliga och säkert lite nyttiga.

Maken och jag försöker arrangera möbelbubbning. Det vore en ren välsignelse om det kunde bli klart till helgen med flytt så att man kan känna att man kan få ägna helgerna till mysiga utflykter och till att komma i ordning. Den här sommaren vill jag till Gröntjärn (hör du det maken?) dessutom skulle jag vilja ut och paddla i sakta mak en helg. En Norgeutflykt vill jag också hinna med och gärna någon tur till något annat. Semester blir det två veckor i augusti, vad som ska göras av dem återstår att se. 

Kommentarer
Postat av: jayne

Oj..snö...

Ja du... snö har vi inte haft här, inte regn heller... men som sagt blåst!!!!

Semester är härligt!!! Jag ska ha 5 veckor i år... och har bara en sak planerad...stockholmsresa vecka 29. Ska hälsa på syster yster och min nya lilla systerdotter; minsta D.



Njuta gör jag...det ska gudarna veta, men jag har alltid haft svårt för att göra inget... även om jag klagar när det är för mycket...så... gör jag alltid ngt. Jag hittade på ngt nu också... hi hi hi gjort en broschyr till föräldrarutbildningen som jag ska hålla i till höst. Något måste man ju göra...



Kram på dej!!!

2009-06-03 @ 18:59:00
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: anne

Hur gick det med skor, fick du låna?

2009-06-03 @ 19:51:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godkväll!!! ja då har man kväll skönt har varit en jobbig dag det hände en olycka på eftermiddagen. Ha en bra kväll. Kram Susanne

2009-06-03 @ 20:02:54
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: TT

Jag hörde rykten igår att det snöade i östersund igår... kan det vara sant??

2009-06-04 @ 08:15:12
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: anne

Har ni haft snö??? Fast, det är rätt kallt här också och regnar som den. Och en viss person lämnade hemmet utan jacka. Hjärnsläpp?

2009-06-04 @ 09:36:37
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Speja

Tycker det låter som härliga sommarplaner...hoppas ni blir klara med flytten snabbt. Ha det fint.

2009-06-04 @ 11:09:53
URL: http://spejasprov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0