I dag är det fredag

Då får man gå hem som han sa brorsans jobbarkompis en gång i tidernas begynnelse. Det ska bli skönt med helg. Veckan har varit intensiv. Jag vet inte om det är som jag inte är tillräckligt ny för att bara få sitta och vara till prydnad men det har dragit igång lite intensivare på jobbet. Till det denna värme. I Sundsvall är det Gatufest. Plötsligt är den öde parkeringen utanför studentboendet full och i gräsmattan växer det studenter, ölburkar och musikmaskiner. Folkfester är inte riktigt tantens tekopp så jag ser fram mot ett stilla småstadsliv i helgen även om gårdagens gardenparty även bjöd mig på schysst musik. Kanske inte så partymusik men det spelades Tool här så fönsterrutorna svängde. 


Kommentarer
Postat av: anna

jag bara undrar vem orkar gå på gatufest i den här värmen? jag orkar kanppt släpa mig från altanen, och att stassa upp mig och gå på fest finns inte, men jag är nog gammal nu!

2009-07-03 @ 10:53:24
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: marma

Är det åldern, eller?

Partymusik förstår jag mig inte på - det går ju inte att umgås och samtala. Var ligger vitsen?

Helgkramar/marma

2009-07-03 @ 12:10:23
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: anne

Men du far väl hem till hjärtegullet, eller hur?Var inte så hård mot dig själv, du är ju nästan värre än jag! Du började nyss och har också konstaterat att förutsättningarna inte är optimala. Då så! Du gör ditt bästa och säkerligen mer än ditt bästa som det låter.Ta nu helg och ha det skönt. Här regnar det; underbart! :)

2009-07-03 @ 20:15:26
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: jayne

Ja du.... såna där festivaler har kag växt ifrån... men jag minns dem som mycket roliga och händelserika.....då man orkade med dem....hi hi hi

Hoppas då står ut... och överlever.

2009-07-03 @ 23:39:30
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0