Maken härjar

I köket härjar han för att få upp tapeter. Jag har varit runt hos alla grannar för att låna en "banknyckel" som hon sa granne B. Hon hade heller ingen kofot. Det ser lite udda ut att han tagit fram kandelabern för att få lite ljus över sitt projekt.

Jag tog mig iväg en tur på affären också. Det kändes väl tomt i kyl och frys, åtminstone på ätliga saker. Maken påstår att frysen inte är ett elektrifierat sopskåp. Visst har han väl rätt i det. Gammal korv som ändå inte är god kan man lika bra slänga direkt om man inte har hund.

På Coop träffade jag Majros. Majros ska bli mormor. Märkligt jag tycker det var så nyss vi satt i hennes kök och tröck i oss glass. Hon för att hon var så gravid och jag i ren sympati. Nu ska hon bli mormor och visste att berätta att gravida nuförtiden knappt får äta något gott men ett glas vin kan de få dricka. Lustigt det där hur det växlar. Understundom undrar jag om man inte skrämmer folk och därmed gör värre skada än vad en ostbit skulle kunna göra. Men vad vet jag.

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad roligt att göra om i köket :-)

Hoppas ni blir nöjda..

Ha en fin kväll "!

2009-01-05 @ 17:14:05
URL: http://hippamorsan.blogg.se/
Postat av: carina

Visst är det konstig! när jag fick barn på 70-talet och rödvin och fondu var på tapeten, då ficka man minsann inte titta åt rödvin.

2009-01-05 @ 18:24:52
URL: http://sinneskatten.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Hoppas det blir fint i köket!

Tror att det även när det gäller vad man äter och inte äter som gravid är det allmänt sunt förnuft som är det viktigaste rådet.

2009-01-05 @ 18:40:33
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: anne

Elektrifierat sopskåp...hmm...Vi har visst allt möjligt gemensamt...;)

2009-01-05 @ 19:49:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: TT

Tur man har hund när man rensar sitt sopskåp...

2009-01-05 @ 20:44:00
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Tapetsering med kandelaber - visst är det litelite glitter och glamour över det projektet?

Jag tror också att allt med måtta och sunt förnuft är vad som gäller för föda och dryck, gravid eller ogravid. När det gäller alla dessa kostråd i största allmänhet (främst då för ogravida) är jag lite rädd för att det utmynnar i hysteri, och så kanske blir det som i USA, antingen blir man hälsokostfascist eller så skiter man i alltihopa och tuggar skräpmat hejvilt, t.ex.för att man bara inte orkar med att ta in dessa domedagsprofetior å kostens område.

2009-01-06 @ 10:32:14
URL: http://annieverse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0