Tantsnusk

Alldeles ofotograferat blev det men Tanten har bott en natt på riktigt temahotell i Buenos Aires. Jojjomen. På argetinsk spanska finns ett ord för den där lägenheten man har som inte hustrun känner till och till vilken man tar älskarinnan. Där finns också hotell som tar betalt per timme där man kan ta in om man känner att passionen kommer hastigt eller olämpligt.

Till ett sånt tog de oss plastdotter och måg. Vi sov över hela natten i en svit med arabiskt tema. Ganska märkligt tedde det sig för en stackars svensk att det var ett drive in hotell med portieren i en diskret lucka så man inte behövde se honom. Nu hade vi inte med oss någon bil så vi fick fuska och fot-gå. Annars skulle man köra förbi portiern och få ett rum med parkering precis utanför. Som ett parkeringshus med hotellrum typ. Stannade man hela natten ingick det frukost. Diskret och försynt serverades den genom en lucka i väggen. Sen berättade en inspelad röst att vi hade få service.

I svitpriset ingick ett bubbelbad, tofflor, badrockar, handdukar, kam, tandborstar, schampo, balsam och så en kondom. Mycket märkligt måste jag säga. Märkligt också med en spegel i taket, det har vi inte hemma i sovrummet. Ännu lite märkligare att spegel var så placerad att den bara kunde komma till verklig glädje för extrema fotfetischister. 

Bara det har ishockeyats klart ska vi väl gå och knoppa i den småtråkiga säng vi har utan kolonner och utan takspeglar.

Kommentarer
Postat av: anne

Ojojojojojj....Nu skrattade jag gott! Ett sånt hotell vill jag också till! Men, f-n va´snålt-bara en kondom!!! Får man inte göra det flera gånger?

2009-04-28 @ 20:40:16
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Hahahaaa, kan det ha varit nån före-detta gäst som flyttade om spegeln så att vinklingen skulle passa hans personliga turn-ons:-)

2009-04-28 @ 21:26:45
URL: http://tesstamente.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0