Skeptisk

Jo, det kan vi nog konstatera att jag är. Tag vem som helst som jag inte har anklagat för något och börja försvara henne och jag kommer att utgå ifrån att hon är skyldig.

Konstigt det där. Jag kommer ihåg en gång som frågan om en positiv människosyn kom på tal. Det skulle jag säga att jag har om någon skulle fråga mig (och det var det som hände då). Jag utgår för det mesta ifrån att en massa människor vill mig väl, den stora majoriteten bryr sig inte tillräckligt mycket om mig för att orka vara elaka och då blir det ganska få kvar som verkligen kan ställa till förtret. Samtidigt är jag som sagt både cynisk och skeptisk. Håjaja, en cyniker med en positiv människosyn... 

I dag ska jag ägna mig åt underrättelseverkamhet. Det ni! Anne föreslog att jag skulle folkspana, var det så du uttryckte dig? Det här är snäppet "värre". Listan över möjliga framtida jobb växer. Slavhandel, koppleri, spioneri... Jag är öppen för förslag.

Kommentarer
Postat av: Speja

Då vet man vart man kan vända sig när man behöver den typen av tjänster...Du kan väl bli en alltiallo som erbjuder hela menyn...;)

Ha det fint.

2009-04-03 @ 09:49:33
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: anne

Ja, att du kan bli en Lisbet Salander, installera spionkameror, hacka in på epostkonton, frame them, ja...Folkspaning. Eller ska vi kalla det folkspionage?

2009-04-03 @ 13:39:23
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, vilken bra ide, att jag inte tänkte på det!!!!

2009-04-03 @ 13:56:31
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: carina

Ska du spionera måste du skaffa rock och hatt.

För i dagens läge ser folk så konstiga ut att du lätt smälter in i mängden!

2009-04-03 @ 19:15:53
URL: http://sinneskatten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0