Vad tror ni pojkar?



Fru Johansson hade en så utmärkt idé för er. Tänk vad man tänker bra när man går. Varför skapar ni er inte en blogg? Vi är några stycken som skulle läsa den. Man förstår ju att det tänks oerhört djupa tankar i den bastun. Man har också förstått att dessa djupa tankar utbyts och utvecklas. Ett sådant slöseri med manlig tankemöda att den får verka så i det fördolda. Att det är så att det verkligen talas och tänks det förstår jag för man kan märka på maken när han kommer hem att han har träningsvärk i både talorgan och tänkeri. Ibland har han luktat alkohol också men det är säkert bara för att öl är så bra för håret.

I vart fall tycker jag att det är lite slöseri att så noga tvaga herrar, det brukar ju ta åtskilliga timmar och sen inte presentera reultatet annat än enskilt. Nästa bastuklubbsmöte tror jag att ni får lov att komma förbi på lite vickning. Vad tror ni om Gubbröra?

Kommentarer
Postat av: Micahan

Du måste förstå att det är viktiga sammanträden vi har i bastun. Ibland delar vi upp oss på gruppdiskussioner för att sedan samlas i konsensus.

Vi delar med oss av våra livserfarenheter vilket stärker oss i vårt agerande i framtida kniviga situationer.

Du måste förstå att det är inget slöseri med tankemöda. Vi tar med oss alla bastuerfarenheter hem, till våra respektives stora glädje och nytta.

2008-05-04 @ 19:42:58
URL: http://micahan.blogg.se/
Postat av: Tanten

Jamen vill ni ha lite gubbröra?

2008-05-04 @ 20:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0