Nostalgi och dysterkvist, fast glad ändå, typ

Helgen har gått i den musikaliska nostalgins tecken. I bland är det kul att grotta ner sig i sina "fornfynd". Ibland kastas man tillbaka i tid och i känslor av gammal musik att man bli alldeles häpen. Jag är ju i och för sig vansinningt lättrörd i allmänhet men... Jag tror helt enkelt att jag har lite dåligt med skvalpmån.

Dålig skvalmån har jag när det gäller söndagar också. Helgen är slut och maken är på väg hem till sig igen. "Sjukt ovärt" för att uttrycka saken på ungdomska. Dystert om jag får säga vad jag tycker. Ännu en ljuvlig helg har vi haft. Lite nyttiga har vi varit också med en tur till svärfar. Matfix , fönsterputs (av det slarvigare slaget) och nyplantering på svärmors grav. Penséer ser inte så roliga ut den här tiden. Det bästa med den kyrkogårdsvängen var väl att vi fick med svärfar. Det blev den första turen till graven sen han ramlade på isen i våras och kanske den längsta promenaden sen dess också.

Lilleman har lovat att dyka in och äta. Tur det, han och hans syster kan i nästan vilka lägen som helst få mig på bra humör igen. Vilken himla tur det är att jag fick just dem! Dessutom kanske han hinner fixa fram gammal musik som gömt sig i ett avlägset hörn av datorn så att Itunes vägrar hitta det. Man blir lite datorlat av att veta att han kommer förbi. Det går så mycket fortare med hjälp än om man ska mecka själv.

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Känslan av tur delar jag med dig! Tror att du också känner att tack vare barnen är man rikast i världen.

2008-07-20 @ 20:13:35
URL: http://enannanmamma.blogg.se/
Postat av: anne

Du har fått en hel del gjort ändå... När kommer maken hem igen? Till helgen?

2008-07-20 @ 22:40:54
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Tanten

Britt-Marie: Visst är det så. Kloka, roliga och vackra är just jämt vad de är.



anne: ingen make till helgen. Antingen far jag ner eller så är det fjorton dagars trånande som gäller. Han kommer nog att ha rätt fullt upp till helgen så jag har inte bestämt mig än för vilket det blir.

2008-07-21 @ 06:42:22
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: anne

Om man har litet extra slantar och befinner sig i Visby, då kan man ta in på Medeltidshotellet och sova i Riddarrummet. Det vore en upplevelse. Jag har inte haft dessa extraslantar ännu, men en dag kanske...

2008-07-21 @ 10:41:16
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Dina o mina barn verkar vara väldigt lik varandra:)

2008-07-21 @ 10:47:58
URL: http://enannanmamma.blogg.se/
Postat av: anne

Hahahaa! Det var en tanke det! Åtta flak kan resultera i många amorösa äventyr... ^^

2008-07-21 @ 11:18:11
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anna / Annchen

Ja, det är just det jag känner är problemet... att det finns så mycket musik att gräva fram... därför börjar jag med att fråga och tänka på vad jag kommer på själv spontant, innan jag börjar kolla lite mer noga, för då kan det bli hur mycket som helst... Men jag tror det kommer bli kul att göra ändå! =)

2008-07-22 @ 20:13:58
URL: http://naktergalning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0