Lördag morgon

Snart vaknar nog söte maken och vi ger oss ut i vida världen på jakt efter ljudisolering. Här pågår sovrumsomflyttning och det där vi kommer att hamna ett tag är ett litet lyhört ett. Maken har påbörjat ett rivande av innerväggar samtidigt som jag brölat från klädkammaren men den här då vad ska jag göra med den?

Tvättmaskinen snurrar och går. På det hela taget är det nästan väl mycket hemmaliv. Någon liten promenad måste vi försöka hinna med idag. Kanske lite biltvätt och tillhörande annonsering av samma lilla bil på Blocket. 

Tillvaron tuffar på. Förutom dejten med bankens jurist i går hann vi med ett besök på en VVS-firma. Många dyra saker sjunger på sista versen här i huset. Mycket skulle man vilja veta hur det blir med. Man vill ju gärna få till det så energismart som möjligt är och för det skulle man gärna vilja veta saker som om fjärrvärme kommer att dras hit och hur det riktigt planeras för bidrag till solceller, och gärna så att man vet hur det funkar. Det har sin tjusning med hus men visst finns det en charm med att bo i lägenhet också och slippa fundera så rysligt på varmvattenberedare och radiatorer.

Men under eftermiddagen tror jag att jag kommer att ha nått så långt att jag ska kunna hänga in en del kläder i klädkammaren så att högen på puffen i sovrummet kommer väck. Man får ta en bit i taget.

Kommentarer
Postat av: Maria

God morgon :-)



Visst är det alltid en massa pyssel på olika vis :-)

Man ska göra det och tänka på det...Livets gång..



Hoppas ni hittar det ni ska och att dagen blir fin :-)

Kramen

2009-05-23 @ 10:26:04
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Katinka

Åhh, så du har klädkammare du? Vilken lyx. Vill också ha.



Och visst är "En officer och gentleman"-drömmen fin?

2009-05-23 @ 15:27:22
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: anne

Eller dränering, vattenrening, septitank, vattenpump och nya stammar.

2009-05-23 @ 16:15:59
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0