Nämen hörrni

Nu har jag betalat mina räkningar och köpt lite potatis. Det var ungefär det jag skulle ha och på Coop ville de ha närmare tusenlappen. Det är nåt skumt med att bara handla lite mjölk och potatis. Ofta blir det dyrt. Nu står jag i ett vägval. Ska jag känna att jag varit duktig och sätta mig i soffan med en tidning och låta molnen glida förbi utanför eller ska jag försöka plocka och städa lite? Lite musik kanske?

Kommentarer
Postat av: anne

Litet av varje? Det brukar kännas extra gott!Vi ska också iväg och handla potatis (tvärslut igår!!). Slipper vi undan med 500 om vi skippar mjölken tro?Sv. Jag tror inte alls att ni har mer skabbigt än vi, och kom nu ihåg, det är trendigt att vara skabbig! :)

2009-07-25 @ 12:43:38
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Var du på Coop Forum? Livsfarligt ställe. Åtminstone för plånboken.

2009-07-25 @ 12:52:34
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: Jayne

Hoppas du satte dig i soffan och njöt av dagen!!!Ja du.. bara in och handla.. min familj säger att DET kan inte jag.. kommer alltid ut med minst 2 påsar. Men då brukar jag skoja tillbaka; Ok... ni ska alltså inte ha ngt av det som jag fick med mig.. BRA mer till mig.Trist att gå in efter mjölk och komma ut med mjölk.. vad är det för spänning???hi hi hi hi

2009-07-25 @ 15:41:39
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Tantti

Idag blev jag glatt överraska på Netto när jag handlade dricka, glass och våfflor för bara 32 kr. Ha en bra helg!

2009-07-25 @ 21:30:26
URL: http://www.trettioarskrisen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0