Gråtkalas på firman

Idag har vi suttit i födslovåndor hela dagen. Jobbarkompis H har väntat hela dagen på besked från adoptionsorganisationen. Det blev en kille. Jag klarade mig från att böla ända till dess att Å kom förbi och stortjöt av rörelse när hon gratulerade. Det är nåt visst ändå med glada tårar och att de äntligen fick besked. Som vi har väntat. Inte bara paret själva utan alla vi som jobbat tillsammans i så många år. Vi har under de här åren delat så mycket. Många tårar har det blivit. Ilskna tårar, den där sorten som hindrar en från att demonstrera sin full berättigade ilska. Vi har skrattat så vi bokstavligen legat i soffgruppen med magkramp och tårarna sprutande. Nu fick vi stillsamt gladgrina.

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Glädjetårar är det bästaste tårar i världen! Gratulationer till såväl föräldrarna som alla nyblivna tanter (och det är kanske farbröder också på din arbetsplats)! Nu är det bara att börja att sy förstår jag:)

2008-10-14 @ 18:58:23
URL: http://enannanmamma.blogg.se/
Postat av: jayne

Oh... va spännande.. Förstår att resan varit lång och ibland småjobbig!!

När ska lille killen hämtas??? Vädligt spännande.

Ja du.. katter med trattar, är ingen rolig syn alls. Vår honkatt mådde så dåligt av sin tratt, så vi fick ta av den tidigare.. och det gick bra. Vi får se hur det går för lille Elvis.

2008-10-14 @ 19:18:05
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Tanten

Britt-Marie: Jodå, det finns en och annan farbror på firman också. Det var inte med på gråtandet men är också glada förstås. Och jo, lite sömnad blir det nog åt det hållet med.

jayne: Före jul kommer han hem den lille battingen.

2008-10-14 @ 19:25:59
URL: http://plasttanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0