Stressade tanter dricker te

I går hade jag besök av fru J. Vi satt och jämförde symptom på att det är för mycket nu. Lite kul blev det när vi konstaterade att vi bägge två har svårt att hålla tråden. Jag har märkt att de senaste veckorna stänger liksom systemet bara ner ibland. Jag börjar på en mening och sen vet jag inte alls vad det är jag pratar om. Så var det med fru J också. I mitt fall finns det elaka människor som påstår att det inte är någon större skillnad mellan nu och tidigare. Det finns folk som rent av säger att det är typiskt mig att inte avsluta påbörjade meningar. Bara för att jag vill lämna lite öppet för folk att tänka lite själva också.

Jag har i alla fall sagt nej idag. Det säger de ska vara en bra sak att göra. I mitt fall handlade det bara om en karl som fått mitt telefonnummer av en kompis till maken och därmed ville komma hem till mig och sälja Aloe Vera. Han lät sur när jag sa nej. Jag tycker han ska vara glad han slapp alla trapporna för att bara höra mig säga nej. Folk är så otacksamma.

Kommentarer
Postat av: anne

Jaa du, ibland så kan....Mmmm..Jag har funderat på om..Nånting. ÄH!

2008-12-10 @ 21:57:42
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: En undrande man bland många

Undrar vad det finns för evolutionistisk grund för att prata halva meningar? Kan det uppehålla en sabeltandad tiger? Knappast. Höjer det attraktionsvärdet bland hannarna? Tveksamt, men kanske tar det så lång tid med invändningen, att den redan var överspelad innan den var uttalad? Så kan det ha gått till i grottan, fordom. Alltså förökade sig den del av det kvinnliga släktet som pratar halva meningar, tappar trådar och nystar in sig. Eller kanske det är resultatet av perioder av svår svält, där halva blivande mänskligheten bara mäktade med att orkeslöst prata halva meningar (de som var programmerade att tala fullständiga meningar gjorde av med mer energi och dog ut?) och har sedan fortsatt med det. Tja....

2008-12-11 @ 12:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0