Lilleman, Lilleman världens raraste, klokaste och vackraste yngling

Han fyller 19 år idag. Om ens lillaste bebis är 19 måste man nästan räknas som vuxen själv. Emellanåt kommer jag att tänka på hur det var när de var nyfödda. När Humlan föddes minns jag att jag tyckte synd om alla mammor med skalliga barn. Lilla Humlan hade massor med mörkt hår, söt som en lite docka var hon och ganska späd. Jag minns att jag tyckte synd om alla andra mammor och tänkte att det måste vara surt för dem att få barn samtidigt som jag. Deras barn var feta, skalliga, skrynkliga och såg inte mycket ut för världen alls. Så avundsjuka de måste ha varit i all tysthet.

Så två och ett halvt år senare kom Lilleman. Stor och trind, fullständigt skallig, öronen stod rätt ut så han såg ut som Toker. Ilskeskrek gjorde han varje vaken stund tills han kunde gå och prata. Jag minns att jag tyckte synd om alla de andra mammorna på BB. De som hade fått långhåriga bebisar, såna ser ju inte ut som riktiga bebisar. De där stackarna som fått små ynkliga bebisar, vad avundsjuka de måtte ha varit på mitt praktexemplar. Tysta och menlösa bebisar utan egen vilja. Ja stackars alla mammor som av slumpen tvingades att ligga på BB samtidigt som jag.

Så har de växt upp båda två och fortfarande är det synd om alla andra mammor för mina är vackrast, klokast, roligast, rarast och helt enkelt bäst! 

Grattis på födelsedagen sötaste Lilleman!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Man hurrar å grattar!!

2009-05-06 @ 11:17:16
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Bitterfitta

eller hur, det är ju helt vansinnigt...

2009-05-06 @ 12:28:49
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Speja

Hahaha, ljuvliga du. Precis mina tankar! Och grattis till Lilleman.

2009-05-06 @ 13:39:12
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: anna

jag fick också en av varje, en helskallig och en som som ut som han hade varit mulatt, mörkt lockigt hår, så konstigt att det blir så olika av samma föräldrar,

2009-05-06 @ 14:23:42
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Maria

Grattis grattis :-) till din stora lilleman !Unika tankar som säkert många mammor har...

Ha en fin kväll !

2009-05-06 @ 15:46:48
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: anne

Minsann. Och jag hade en bebis med de längsta ögonfransar någon skådat, han var fantastisk. Dotter var ett praktexemplar, ja, egentligen var hon alldeles för präktig och trind (vem skulle tro det idag?), men hon visade tidigt att hon gick sin egen väg, tänk vilken avundsjuka det måste ha väckt! Och sedan lilleman, så vacker, liten och nätt, med de mörkaste blå ögon man kan tänka sig, och honom tog jag emot med mina egna händer när han föddes - sug på den ni, ni andra mammor som fött barn!

2009-05-06 @ 19:16:51
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Irrhönan

Grattis till Lilleman!Men de sötaste ungarna kan du omöjligt ha, nähä, för de bor här i Hönsgården!:-)

2009-05-06 @ 19:51:34
URL: http://irrhonan.wordpress.com
Postat av: Britt-Marie

Ja, visst är det en lycklig tillfällighet att vi alla lyckats få världens underbaraste ungar:) Hoppas att både Lilleman och du hade en bra födelsedag.

2009-05-07 @ 07:26:20
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: ullisar

haha! säger som Britt-Marie: det är så finurligt fixat att var och en får sina vackraste ungar!grattis till sonen, och grattis till dig och hans far såklart!!

2009-05-08 @ 20:30:15
URL: http://ullrika.se
Postat av: Lena

Jättehärligt inlägg! Jag förstår precis vad du menar eftersom alla andra mammor är avundsjuka på mig för att jag fött en sådan vacker dotter! :)Ha en trevlig helg.Mvh Lena

2009-05-08 @ 23:51:45
URL: http://celena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0