Duktig lunch

Trots att jag hade tanken på att tillbringa min sista hemmafrudag i morgonrock har jag faktiskt ryckt upp mig en smula. Hämtade söte maken på jobbet för en gemensam lunch. Själva maten var väl inte så alldeles lysande. Det fick i brådskan bli det skotska stekhuset, det med den otäcke clownen ni vet. 

Sen blev det duktigt värre. Golvplank hämtades och kördes hem och sen har vi varit på banken och pratat hus. Nästa fredag blir det en jurist som ska få gripa sig verket an och berätta hur man smartast gör när man slår ihop sina påsar och vill ha en massa pengar över till renoveringar. Om jag hade helt obegränsat med resurser skulle jag hyra in ett team fixare tror jag. Eller då kanske det inte vore i det här huset vi skulle bo heller för den delen. Jag tänker nåt i stil med Simon och Thomas men slippa vara med i tv och dessutom kunna få säga ifrån att det spelar ingen roll hur snyggt det kan vara med öppna hyllor, i det här köket ska det vara skåp. Skåp, många och med skåpluckor, så det så! Inga flottiga dammfångare i mitt kök, blir inget av med det. Lite sådana synpunkter skulle jag banne mig vilja ha och synpunkten att det ska vara bokhyllor, bokhyllor med böcker och skivor. Inga fåniga hyllor med bara nåt färgstämt trams. Hyllor ska innehålla kultur, böcker, skivor, filmer och kalla mig gärna konservativ för i det fallet är det just jämt vad jag är. 

Kommentarer
Postat av: Kerstin

My kind of inredning, säg till när jag kan flytta in!

2009-05-15 @ 14:53:21
URL: http://osloskanskan.blogspot.com
Postat av: anna

mmm, det där stekhuset, känner jag till, när jag var i Kina åt jag där varannan dag!

2009-05-15 @ 15:20:21
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: marma

Kan inte heller förstå varför man inte ska ha luckor på skåpen. Fy vad fett och damm som måste samlas.

Kanske ska man diska före maten i stället för efter????Jag har alltid önskat mig nya grannar också men inte den sorten. Nej, min dröm har alltid varit en STORKPAR på skorstenen. Lycka!

Helgkramar/marma

2009-05-15 @ 16:34:43
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Nej jag har inte så mycket barn vecka 27 det är 6st så det ska nog gå bra. Ha en bra fredag. Kram Susanne

2009-05-15 @ 19:48:11
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: TT

Hurra för tanten!

Mina tankar precis!

2009-05-15 @ 23:30:55
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: anne

Jag har alltid fått så hemska sociala- och bildningsfunderingar när jag ser bokhyllor bestående av barskåp med likörer och sprit i parti och minut, vitrinskåp med glassamling och en och annan rosa porslinselefant. Med tur finns en tunn rad med Barbara Cartland. Varför, tänker jag då.

2009-05-16 @ 09:49:32
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag har alltid haft böcker i mina (bok)hyllor ända sen jag var mycket liten och har inte tänkt på det särskilt mycket tills för några år sen när jag kom på vad som skiljde mitt hem från många andras. nu kan jag tycker det är lika fint med snygga prylar som med böcker (om de består av B Cartlandditon) så jag försöker tänka att var och en trivs bäst i sitt eget hem :)när det gäller kök håller jag fetmed. men det är klart. det lagas inte särskilt mycket mat i mitt kök heller så det hade nog funkat finfint med öppna hyllor!!

2009-05-17 @ 22:30:38
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0