Var ska man börja?

I kväll ska det vara varmrätt i matstafetten här. Här ser det ut som om det bara fattas en bänk med en människa som vaktar alla grejjer åt ett rejälare gäng någonstans på Stockholms central kanske. Väskor och skor, ett och annat klädplagg och en himla massa disk. Just nu tycker jag inte om att maken kom ihåg att anmäla oss. Man ska inte umgås med främmande människor när ens hem är ett kaos och man själv bara vill röja. 

Fast i kväll kanske det kommer att kännas kul. Då fram när cykeln ska äntras och vi har mat på gång för dem som kommer hit och cyklar till okända som bjuder på förrätt. När vi väl på samma cyklar når efterrätten kommer man säkert att vara avslappnad och fin. Vilken idé egentligen. En hel stad som trampar runt på cykel och äter hos varandra efter ett sinnrikt lott- och lappsystem.

Kommentarer
Postat av: anne

Men vad är det ni ska göra!?!?!??!



Laga mat till folk som kommer cyklandes som ni inte känner???? Vet ni åtminstone hur många som kommer?????

2009-05-30 @ 09:08:38
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: TT

Vilken roligt idé, verkar helt sanslöst!

Vilken stad är det i?

Kan ju bli vilket kaos som helst! :D

2009-05-30 @ 09:17:45
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Herta

Men snälla tanten, vad är det Du pratar om för något. Du vet väl att jag är cykelgalen? Vad är det för arrangemang. Och Du vet väl att jag gillar Norrland...speciellt Jämtland? Vet DU inte? Nej men Nu vet Du? Berätta mera nu om vad som händer hos Dej?

2009-05-30 @ 09:45:09
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: jayne

Men OJ.... vilken knasigt härlig idé....Aldrig hört talas om detta. DET får du berätta mer om!!! Kunde man ju börja med här på gatan... hi hi hi...

Berätta

Hoppas du får en superrolig dag/kväll.

2009-05-30 @ 10:33:09
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0