Jag blir inte klok på mig

Vad gör jag uppe nu? Visserligen blev det en väldigt lugn kväll. Lilleman, brorsfamiljen och middag. När det kändes som dags för brorsonen att fälla ner sina superlånga ögonfransar för kvällen gjorde vi också kväll. Det är i alla fall löjligt att vara vaken klockan sex en lördagsmorgon. I kylskåpet vid fjällets fot är det nästan urplockat. Här finns en bytta utgången Bregott och lite halvmjukt knäckebröd. Ingen att studsa ur sköna sängen för. 

Möblerna ska få stå kvar tills Lilleman studentat klart. Då kan man behöva ett ställe att sova på. De som köpt har inte tillträde förrän den första juli så det är ingen panikbrådska så. Nu ska jag nog ta en snabbdusch och sen dra ner till maken och försöka planera för möbler, både de som är här och de som är där. Kanske vore det lämpligt att försöka packa ner allt direkt efter studenten och låta mäklarens städare ta över territoriet. 

Kommentarer
Postat av: anne

Ta in flyttstäd du! Dels är det skittråkigt, men skulle köparna klaga, så kan du skicka städfirman, du behöver inte fara dit och gnugga själv.



Dessutom blev det väl budgivning, eller hur? Lägg extraslanten på städet.

2009-05-09 @ 07:30:28
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anna

jag undrar det samma, jag kom hem igår klockan tolv på natten, så vaknar jag fyra.....men det var lika bra att pallra sig upp vid sex, för jag kunde ändå inte somna om.

2009-05-09 @ 07:43:34
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: anna

hej, Man kan aldrig någonsin få för många skor, det får du hälsa mannen!

2009-05-09 @ 07:56:10
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Britt-Marie

Gott att inte behöva stressa med tömningen av lägenheten.

2009-05-09 @ 09:41:00
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: Daniel

Mycket på gång nu vännen!



Kom ihåg att försöka varva ner ikväll å osva ut imorgon.. förösk unna dej det!

2009-05-09 @ 12:00:11
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0