Tro om inte

staden vid fjällets fot ville göra det lätt för mig att säga hej på en stund. Det är ändå där som är hemma så är det bara så jag kommer tillbaka tror jag bestämt, jag vet bara inte när. I går när vi tömde lägenheten på det där sista lilla som man tror går fort var det 6 gr och hellregn. Inte bara hällregn utan ett regn som bara hin håle själv hade kunnat uppfinna fast då borde det väl varit varmare kanske. Nå kl halv tolv var vi nere på plats hos maken.

Om fjorton dagar ska vi tömma förrådet. Det fick inte plats på släpet och när jag lyfte en kartong med gamla mattrasor gick botten ur. Man borde flytta oftare. Var fjortonde dag kanske så man inte hann samla på sig så mycket saker. Granne B fick resterna ur kylskåpet. Ni vet skumma skaer som bara blir kvar. Fast hon fick en falska Martini och lite likörslattar också så hon kan trösta sig om det känns för hopplöst med allt jox.

Lillebror blev lycklig (?) ägare till en gammal dator som Lilleman skulle ha fixat men inte hunnit med riktigt. Den fick inte plats den heller och less var jag och bortskänkt blev den. En generösare människa än jag när jag ska kånka saker finns inte. Synd att det inte dök upp någon som såg ut att vilja ha det övriga stöket och att det var stängt på tippen. Nu fick vi frakta för att slänga vilket inte känns så rationellt men det är gjort nu.

Förrådstömningen ska ske när tippen är öppen. Här ska inte fraktas mer skräp!

Kommentarer
Postat av: anne

Jovars. Maken och jag donerade en stor slatt whiskey till portvakten för studentboendet när vi lämnade U of C. Det han inte visste när han tackade som bäst, var att ingen städning hade gjorts... Så har jag aldrig gjort, vare sig förr eller senare.

2009-06-15 @ 19:31:52
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bibban

Snart klara nu då får vi hoppas....då kan ni fira med ett glas rött

mm

2009-06-15 @ 22:42:12
URL: http://wwwtantbruncom.blogspot.com
Postat av: marma

Ja, som du säger - flytta skulle man göra ofta. Vi som bott här sedan -78 har en hel del samlat trots mitt idoga rensande varje år. Det tar aldrig slut!

Hoppas du får det fint på nya stället i alla fall!

Kramar/marma

2009-06-15 @ 23:06:14
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: anne

Ja, du ska då alltid vara värst!!!



Frissan i Argentina...tsss...

2009-06-16 @ 08:32:52
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Gott att det tar på det!

2009-06-16 @ 09:35:12
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: TT

Ja, det är fantastiskt vad mycket man samlar på sej... jag rensar för fullt för att sälja på loppis här i sommar.

2009-06-16 @ 10:16:18
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Daniel

Nu e ni förtjänt av ett glas vin!

2009-06-16 @ 14:15:24
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0