Slut i luvan

I dag har jag lärt mig en massa. Man blir trött av sådant. Alldeles jättetrött. Om maken eller vem det nu är som pratar i telefonen hos maken kunde lägga på luren tror jag bestämt att jag skulle ringa aftonens godnattsamtal och sen lägga örat på kudden. 

En sak som jag funderar en del över hur jag ska göra för att inte frysa ihjäl på de kommande personaldagarna i fjällvärlden. Hur tänkte jag när jag bara har med mig sandaler?!? Nu har jag skakat fram goretexkängorna ur en garderob här och en gammal skaljacka. Har jag en himla tur kanske jag hittar en gammal ylletröja också för uteaktiviteterna men det där mitt emellan den sommar som Söderhamn hade och den snålblåst som det vankas nu, för det har jag dåligt med kläder. Men det får väl lov att lösa sig på ett eller annat vis. Bara det att få åka på lite kompetensutveckling och friskvård betald av en arbetsgivare är ju inget jag är bortskämd med så mest ska det bli kul. 

Kommentarer
Postat av: Bibban

Hej tanten

Om du är slut i luvan så är jag alldeles slut i foten..ta du kängorna dom e bra dom..kanske sandalen får plats utifall att..hoppas du får det jättetrevligt

Kram Bibban

2009-06-02 @ 22:00:15
URL: http://wwwtantbruncom.blogspot.com
Postat av: Tantti

Åh, jag vill vara ute! Så trött på att sitta inomhus hela tiden. Ha så skoj!

2009-06-02 @ 22:28:10
URL: http://www.trettioarskrisen.blogspot.com/
Postat av: anne

Men du borde väl veta hur det kan vara i fjällen!?!

2009-06-02 @ 23:10:22
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: TT

Det blir verkligen en omställning när man hamnar på ett nytt jobb där det händer lite mer grejer!

2009-06-03 @ 08:16:46
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0