LOVE

Joråsåattmen nä berätta. Jag misstänker på goda grunder att det lilla romantiska meddelandet var ett som var på avvägar. Jag vet vem avsändaren är och well, inte så mycket romantik med det. En sak som jag funderar lite över är bör man bara vara tyst, diskret och låtsas att det inte kom? Bör man i stället berätta så att avsändaren har en möjlighet att skicka det till rätt person? Det mest osannolika vore att det är en blyg mans flirtförsök och att det var till mig. Jag menar så synnerligen gift som jag är. Lyckligt till råga på allt. 

På musiksidan där jag hänger är det (inte ofta) ynglingar som vill vara mina vänner. Inte heller där uppträder jag med foto och där berättar jag inte hur gammal och gift jag är heller. Ibland vill man ju smickra sig med att tro att man har en ungdomlig inställning till musik. Kan det vara det? 

En ingift släkting (typ) "lurade" in mig på nåt sorts hålla kontaktentjosan. När det började dyka upp meddelanden om karlar som ville bekanta sig där också tog jag mig samman och grottade ner mig ett tag i hur man slapp därifrån. 

Vad ville jag ha sagt med det här då? Ptjaa, inte tror jag att jag de senaste åren blivit en så mycket mer attraktiv människa. Fast kanske jag är gladare och känner mig snyggare sen jag började dejta maken men inte tror jag att det skiner igenom på t ex musiksidan. Det verkar snarare som om det att det är så lätt att söka kontakt gör att folk blir mer urskiljningslösa. Det skulle i så fall vara i linje med alla fantastiska erbjudanden om viagra jag får på min hotmail. Spamar man tillräckligt kanske någon nappar. 

Frågan om hur man ska hantera små love-letters kvarstår dock. Kanske ska man göra som en karl jag hört talas om som skickade svar på ett e-postbrev han fått och sa att det här var nog inte till mig eller... Det är lätt att knappa fel...

Kommentarer
Postat av: anne

Om du meddelar avsändaren av love-meddelandet att det nog blev felskickat, blir det väldigt genant för honom? Var meddelandet av sådan natur?

2009-01-11 @ 11:40:48
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: TT

Men om du inte gör det så får den stackaren som skulle fått meddelandet aldrig veta att den är omtyckt... dilemma!

2009-01-11 @ 12:51:47
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Carina

Tänk om det är en som verkligen gör ett försök? lika bra att berätta för honom.

2009-01-11 @ 12:56:39
URL: http://sinneskatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0