Tanten goes Blondintant

Gårdagen ägnades nästan uteslutande åt styling. Upp i ottan för att köa hos den store hårstylisten Jorge Sanchez klockan åtta. Tidsbokning har han inte eftersom han inte klipper hår utan löser estetiska problem. Nio öppnade salongen och vår guide tillika makens dotter satte upp oss på listan. Jorge var dock inte där. Lite osäkert var det när han skulle dyka upp. Läge att kolla igen vid elva. Maken och jag lullade runt för att återkomma då. Njaäe säg vid fyra efter siestan var beskedet då. Jajja, när vi hämtar upp E för lunch är mannen på plats och vi blir granskade och nerslängda. Klockan sju var det klart. Den store hade personal som färgade och fixade och själv sprang han mellan klippningarna och personalen för att ha stenkoll. 

http://www.jorgesanchez.com/ - han var det!

Nu är tanten närmast blondin och har order om att sätta på långa örhängen och använda schampo för fett hår, eller möjligen mot. En upplevelse var det annat kan man inte säga.

Kvällen bjöd på middag hos E:s svärföräldrar med den plastpappans döttrar och en kusin med make. Härliga människor allihopa. Som svensk är man inte bortskämd med att diskussionen går så på högvarv utan att folk är osams. Lite nyttigt känns det också att faktiskt tvingas fundera kring sitt eget samhälle med för och nackdelar. 

En klar fördel är sättet vi betalar våra räkningar på. E är anställd i svärföräldrarnas musikaffär och är blnad annat springflicka. Gårdagens räkningar i företaget skulle betalas kontant på tre olika ställen långt från varandra. Att ta sin dosa och gå in på internet och betala allt som kommit in känns som en ren lyx. 

Nu ska jag ta en snabb dusch och så ska vi visst ut på stan igen. Kanske naturhistoriskt museum, kanske tangokurs, kanske opera. Vi hänger på.

Kommentarer
Postat av: Annieverse

asg jag älskade det där med att han inte klipper hår utan löser estetiska problem!!! Klart man inte kan nedlåta sig till trivialiteter som tidsbokning när man har en sån mantel att axla!

Hoppas du kan shoppa några snygga dingeliding-örhängen "därborta"!

2009-04-16 @ 15:47:37
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: Britt-Marie

Vad härligt att läsa om dina upplevelser! Hoppas dock att du inte är mer omgjord än att ditt provisoriska pass fungerar vid hemkomst!:)

2009-04-16 @ 16:20:44
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: marma

Lyxigt värre! Måste vara hur kul som helst att få behandling hos en sån guru!

Kram/marma

2009-04-16 @ 17:19:21
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: tantti

Eller tango på museum? Åh låter som en spännande tid!

2009-04-16 @ 22:27:36
URL: http://trettioarskrisen.blogpost.com
Postat av: anne

Det skulle vara intressant att se resultatet erfter att du varit i händerna på ett sådant geni!

2009-04-16 @ 23:11:21
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Lena L

Är du nöjd med ditt nya jag? Kommer man att känna igen dig på jobbet du sökte i Sverige, när du nu är blondin, solbränd och med tangorythm i steget?

2009-04-21 @ 17:26:05
Postat av: Lena L

Är du nöjd med ditt nya jag? Kommer man att känna igen dig på jobbet du sökte i Sverige, när du nu är blondin, solbränd och med tangorythm i steget?

2009-04-21 @ 17:27:02
Postat av: Lena L

Nu är du fin när maken bjuder upp till tango!

2009-04-21 @ 17:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0