Ett späckat program

Dagen idag ska det hinnas med mycket på. Lite frukost till att börja med och sen ska vi ut och titta på bilar. Tydligen har min blivande arbetsgivare en idé om att det är bra att köra säkrare och miljösnällare bilar så om man har en sån istället för ett gammalt åbäke får man mer reseersättning. En del tid i bil kan vi förutsätta att det kommer att bli så det är nog inte så dumt tänkt. Kombinationen med att jag i dag ska till mäklaren och skriva papper för lägenheten gör att det känns som bilkollarläge. Det är inte å ofta jag känner så men med ett oväntat bra bud på lägenheten så...

Humlan och hennes kompis T hänger på. T, en klippa, alltid beredd att ställa upp om det är något. Det finns en del ungar som passerat mitt kök under åren som har satt spår. Han är en sån. Aldrig kommer vi väl att glömma när han satte i sig fem rejäla portioner makaronpudding och sen avböjde en sjätte för att han inte ville känna sig däst på träningen. 

Så ska jag in på banken ett ärende och förbi hos "min" frisör och säga hej. Jag tror han kan vilja höra om mina äventyr hos Jorge. Lite annan shopping vill Humlan lägga in på programmet och så är det mäklarn. Sen måste pappaknapp, Lilleman och brorsfamiljen hinnas med. I morgon ska söte maken jobba. Efter tre veckors semester väljer han att säga att han kommer och jobbar en halvdag! Fråga mig inte varför men så har han gjort. Söte maken ska skickas norrut under dagen till svärfar för tilltittning. Håjaja! Kanske dags att hoppa i kläder och dra igång.

Kommentarer
Postat av: Speja

Du är minsann inte sysslolös;) Lycka till med allt.

2009-04-29 @ 09:04:21
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: TT

Vad skönt att allt faller på plats!

2009-04-29 @ 09:35:27
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: anne

Du ser, du ser...medan du gottade dig i Argentina, så låg lägenheten och jäste till sig och blev mer än om du varit hemma och suttit med bevakning.



Provkör bilar du, men jag kan säga att det inte är lätt, när det gäller vissa saker man vill ha, så får man en massa annat skit på köpet för att det ingår i paketet...Det var mycket därför det blev Audi och inte Toyota för oss, vi ville ha zenonljusen men inte en 89-kanalers högtalarsystem och specialgjutna trimlister runt dörrarna. Eller vad det nu var som ingick i lamppaketet hos Toyota.

2009-04-29 @ 09:52:29
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Gott flyt - man blir glad när man läser! Lycka till!

2009-04-29 @ 11:16:30
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hej hur är det med dig? :)

kram

2009-04-29 @ 16:57:07
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: jayne

wow.... GRATTIS till lägenhetsförsäljningen och till vikariatet!!!! VA KUL.

Ny bil... hur gick det??? Blidde det ngt?

2009-04-29 @ 20:23:14
URL: http://jayne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0