Jaa, firat och firat

Vi hade frost i natt och jag hann hela vägen ner på jobbet innan jag kom på att jag glömt "låspluppen". Bara att vända eftersom jag fylldes av nervositet över att jag inte kom ihåg var jag lagt den. På jobbet hade jag 287 mail efter de två lediga veckorna. En hel del gick att rensa direkt men en del krävde genomläsning. Sen var det att uppdatera sig om vad som kan ha hänt och så skulle man ju jobba lite också.

Hemma har jag mest ägnat mig åt att försöka bandkanta halsringning på minitröja. Det blir inte bra. Den stackars brorsonen får stå ut med mycket men jag tänker att de godhjärtade föräldrarna kan väl alltid lägga mina alster längst in i en garderob och ta fram när allt vettigt är smutsigt.

Jag kan inte precis påstå att jag ägnat klamydiamåndagen så särskilt många tankar. Det bara lät så gräsligt. Vilket ord, klamydiamåndag. Jag tycker för min del att det räcker med alldeles vanliga måndagar.

Kommentarer
Postat av: anne

Vilken sorts plupp är en låsplupp?

2008-09-16 @ 09:07:52
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: sussi

Är det en annan benämning på nyckel?

2008-09-16 @ 09:13:57
URL: http://modhsarea.blogg.se/
Postat av: Tanten

En låsplupp är en liten rund blå bricka med ett chip i. Man gåller det mot en låda på väggen brevid dörrarna här och vips går det att komma in. Eftersom ingen här vet vad det heter egentligen har det kallats en plupp.

2008-09-16 @ 10:14:02
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Usch, jag gillar inte de där mejlhögarna som ploppar upp när man inte behagat vittja boxen på några dagar. Blir stressad trots att jag vet att det mesta kan deletas på en gång.

Allra värst är dessa snuttegulliga kedjebrev av typen "Idag är alla väninnors glada dag, skicka genast vidare till dina 250 närmaste kompisar om du inte vill ha en atombomb i brevlådan", eller "receptringar" och sån skit folk skickar för att pigga upp en. Blääääää!

2008-09-16 @ 15:25:31
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: carina

Alltid är det nått man glömmer, dessa nycklar.

2008-09-17 @ 17:16:20
URL: http://sinneskatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0