Piggare

I alla fall så pass pigg att jag börjat blänga på mitt badrum som ska bli den första delen av lägenheten som ska få lite "home staging". Fattar ni hur många flaskor härsknad parfym, hur många torkade mascaror och nagellack en liten tant kan ha i ett badrum? För att inte tala om hudlotioner av olika märken och olika gamla. Det är inte sunt! Note to self: använd upp/släng det gamla innan du köper nytt!

Kommentarer
Postat av: carina

Jag är helt övertygad om att det är grannen som slänger in allt skit här hos mig, eller kanske maken som smyger med nått.

2008-11-07 @ 16:40:44
URL: http://sinneskatten.blogg.se/
Postat av: Tanten

Jamen så skulle det kunna vara förstås. Maken eller grannen, hmm, detta tips måste kollas.

2008-11-07 @ 17:09:35
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: jayne

mmmm.....man sparar på sig en hel del.... märkte jag när vi flyttade för 3 år sedan... Aldrig mer sa jag då...hrrrrrmmm...minnet sviktar.

Ha en toppen kväll nu.

Håller med dej om betyg och satsa på barnen..

Man vill ha en 6 gradig betygsskala för att för mpnga får MVG idag, dte ska bli svårare att få högsta betyg... men varför gick man från 1-5 ....hmmm???? Hur svårt var det inte att få 5:a. Minns lärare som sa: Ja en 5:a kan det vara värt, men jag har inga fler 5:or att dela ut... du får en 4: a, men en stark sådan...

Hm.. tack för den.

Fast.. man kunde i allafall inte bli utan betyg hur som helst.. kanske det är i den änden de ska titta nu... för visst verkar det som om alltför många går ut utan betyg.. inte för HÖGA betyg...

2008-11-07 @ 18:03:26
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Såvida det nu inte ÄR maken eller grannarna (här hos mig, alltså) så är detta att betrakta som en note to Annieverse också. Som för övrigt nyss varit på stan med dottern och shoppat badolja (har vi redan), balsam (har vi ännu mer av) och kroppslotion (två oöppnade förpackningar står därhemma, jajamänsan)

2008-11-08 @ 18:11:47
URL: http://annieverse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0