Nu sätter jag ut surläppen!

Har jag minsann inte lyckats tappa stegräknaren någon stans mellan Lindex och hemma. Grr! Med bara några dagars tävlande kvar. Hur mycket fusk kan man säga att det skulle vara att skriva ungefär så många steg det brukar vara att gå fram och tillbaka till jobbet och en sväng på födosök på lunchen? Suck!

Det klart jag kan ju ta den gamla den som registrerar ungefär en femtedel så många steg på samma sträcka som den här gjorde.

Kommentarer
Postat av: Karin

Lindex - Valhall. Den sträckan är ju ingen match att jogga tillbaka och leta! Jag tappade min telefon mitt på fjället igår på morgonen. Fick snällt gå tillbaka på ännu en 4 timmarstur igår på eftermiddagen, den du.(Skryyyyyyt). Minuset, inser jag också är att du inte får med de stegen på räknaren. Då är det bara att skaka den nån minut när du finner den. Good luck:P

2008-06-02 @ 19:02:49
URL: http://variabelle.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Attans!! Ett solklart fall av berättigad surläpp...



Men det är väl bäst att ta den gamla nu, du vet ju hur mycket den "drar", så är det bara att utföra en avancerad (?!?!) matematisk ekvation för att få fram "rätt" resultat.

2008-06-02 @ 20:29:02
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: Tanten

Annieverse: Nu har det shoppats en ny. Jag gjorde dock en överslagsberäkning och utgick i från att det borde varit ungefär lika långt till och från jobbet igår som tidigare dagar. Mer matematiskt tjorv mäktar jag inte med i värmen.

Karin: Som sagt på din blogg Karin - senilsnöre av något slag på telefonen? Du kanske inte har åldern inne men...

2008-06-03 @ 11:55:04
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Fikabordet

Sätt fast den i bh:n i fortsättningen! Fungerar enligt uppgift bättre än på höften.

2008-06-03 @ 16:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0