En liten vecka

Det är vad det är kvar sen ska maken och jag ha något så ovanligt som julledigt samtidigt. Det ska bli så otroligt skönt. Kanske blir det snöskottning. Kanske sängsovande. I morse "nåja" läste vi reseannonser i DN. Slädhelg i Älvdalen lät lockande men det fanns också resor till Nordkorea. Så skumt det skulle kännas att åka dit. Man blir lite nyfiken på hur vardagen ser ut i ett land där man på allvar har haft ett tv-program med titel "Att klippa sitt hår i enlighet med en socialistisk livsstil", om nu inte det är en skröna förstås. Jag antar i och för sig att den rundtur man skulle få skulle visa sig vara väldigt tillrättalagd men i alla fall. Drömma och fundera kan man alltid. 

Själv ska jag också klippa mig innan jul men det blir nog mer i stil som jag och världens bästa och trevligaste frisör tänker ut. Det är svårt att föreställa sig att man skulle klara av att leva så kontrollerat att staten bestämmer hur det är lämpligt att klippa sig. Jag antar att det kommer att bli en del julpysselprat också. Det brukar det kunna bli den här tiden på året. Då kanske jag också kommer igång med någon typ av julkänsla. Julskinkegriljering och köttbullstrillande hos maken hjälpte inte och inte hjälper det att hela naturen ser ut som ett julkort. Funkar det inte med frisören tar jag till Annes knep. Dofter, då blir det hyacinter och nejliksapelsiner.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Och varför inte cigarr!?!

Min pappa rökte cigarr på jularna, och just cigarr och hyacint är nr 1, apelsiner och jugran därefter, sedan matdofterna och så har jag några doftljus som bara används på julen.

2008-12-14 @ 21:04:50
Postat av: Britt-Marie

Julkänslan kommer säkert, om inte förr så när julledigheten med maken börjar.

2008-12-15 @ 07:10:21
URL: http://alicebm.blogg.se/
Postat av: Carina

Jösses vad snö ni har, det bådar gott inför julfirandet.

2008-12-15 @ 09:53:59
URL: http://sinneskatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0